Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Λοβέρδος: Τι με κοιτάς; - Παρασκευόπουλος: Να μιλάς με ευπρέπεια (Video)

Ελλάδα

Εντονη αντιπαράθεση στη Βουλή, στη συζήτηση για την απόσυρση της διάταξης με τις offshore, είχαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός επετέθη στην κυβέρνηση αλλά και προσωπικά στον κ. Παρασκευόπουλο. «Ή ευθύνη έχει ο υπουργός που δεν ενημέρωσε για το τι πράττει ή ευθύνη έχει συνολικά η κυβέρνηση» είπε ο κ. Λοβέρδος, για να προσθέσει: «Είναι καταφανέστατο ότι η συγκάλυψη έχει και δράκο πίσω της. Υπάρχει πρόσωπο».

Μάλιστα, απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα και στον κ. Παρασκευόπουλο, είπε «τι με κοιτάς;». Ο Α. Λοβέρδος, σε υψηλούς τόνους, επέμεινε ότι ο υπουργός ξεγέλασε τη Βουλή και του είπε δείχνοντάς τον με το δάχτυλο: «Πρέπει να ντρέπεται. Αυτός».

Παίρνοντας τον λόγο ο Ν. Παρασκευόπουλος απάντησε: «Νομίζω ότι ο κ. Λοβέρδος θα μπορούσε στις τοποθετήσεις του να υποκρίνεται ότι μπορεί να μου μιλά με ευπρέπεια». Ενώ σε άλλο σημείο είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Λοβέρδος επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί καν να μου μιλά με ευπρέπεια ή έστω με νηφαλιότητα», σχολίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άλιμος: Αγνοείται 16χρονος κολυμβητής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στο Λιμενικό, μετά από την εξαφάνιση ενός 16χρονου κολυμβητή στην Μαρίνα Αλίμου. Πληροφορίες του Λιμενικού αναφέρουν ότι πρόκειται για έν...

Ανδρουλάκης: Στο debate θα πρέπει να δεσμευτούν όλοι οι υποψήφιοι ότι θα είναι στα εθνικά ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Τη Σπάρτη επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης. «Όντως υπάρχει σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. Δεν έπεσε, όμως, από την Ακρόπολη ούτε την έφερε ο ...

Φόρτωση άρθρων...