Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Με πλαστό διαβατήριο κυκλοφορούσε στην Αθήνα ο 36χρονος που αναζητούσε το Ισραήλ -Αναμένεται η έκδοσή του

Ελλάδα

Ο 36χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, κυκλοφορούσε με πλαστό διαβατήριο στη χώρα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, ηλικίας 36 ετών, είναι ήδη καταδικασμένος σε 25 χρόνια κάθειρξη για κλοπή και απόπειρα ανθρωποκτονίας με βομβιστική επίθεση, τον οποίο αναζητά το Ισραήλ.

Ο συλληφθέντας φέρεται να έφυγε από την χώρα του με κλεμμένο διαβατήριο στις 20 Ιουλίου, με τον πραγματικό του κάτοχο να δηλώνει την κλοπή του. Την περασμένη εβδομάδα έφτασε η πληροφορία πως βρίσκεται στην Ελλάδα από τις 20 Ιουλίου.

Στις 6 Αυγούστου, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από ένα εστιατόριο στην οδό Αισώπου, κοντά σε καταστήματα «ισραηλινού ενδιαφέροντος». Προσήχθη στα γραφεία της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος όπου διαπιστώθηκε πως το διαβατήριό του ήταν πλαστό και στην εισαγγελία εφετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του. Ο 36χρονος προφυλακίστηκε και θα εκδοθεί στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουν οι: Ευστάθιος, Στάθης, Σταθάς, Σταθάκος, Ευσταθία, Σταθούλα, Σταθία, Ευσταθούλα Θεοπίστη, Πίστη, Θεόπιστος

Ιταλία: Τουρίστρια χτυπήθηκε από άγαλμα στο κεφάλι και πέθανε – Ερευνάται αν το έριξαν παιδιά (βίντεο)

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που ένα άγαλμα πέφτει και χτυπάει στο κεφάλι την 30χρονη Κιάρα Τζακόνις, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της, ενώ περπατ...

Φόρτωση άρθρων...