Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Μεσσηνία: Θηλυκή συμμορία Ρομά «ξάφρισε» 19 σούπερ μάρκετ

Ελλάδα

Μια συμμορία οκτώ γυναικών Ρομά κρυβόταν πίσω από μια αλυσίδα 19 κλοπών που είχαν γίνει σε σούπερ μάρκετ στην Καλαμάτα και τη Μεσσήνη με λεία διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας περίπου 1.500 ευρώ, στο διάστημα από τις 28 Φεβρουαρίου ως τις 27 Απριλίου.

Ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας, που αξιοποίησαν τα στοιχεία τα οποία συνέλεξαν, εξακριβώθηκε ότι τις κλοπές στα καταστήματα είχαν διαπράξει οκτώ γυναίκες ηλικίας 23 ως 44 χρόνων που εξετάζεται αν συμμετείχαν και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα μέλη της θηλυκής συμμορίας δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν και τα κλοπιμαία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού 15χρονος από συνομηλίκους του - Βιντεοσκοπούσαν την επίθεση

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος από ομάδα έξι συνομηλίκων του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με τους δράστες μάλιστα να βιντεοσκοπούν την επίθεση τους. Αφορμή της επίθεσης φέρεται...

Άλιμος: Αγνοείται 16χρονος κολυμβητής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στο Λιμενικό, μετά από την εξαφάνιση ενός 16χρονου κολυμβητή στην Μαρίνα Αλίμου. Πληροφορίες του Λιμενικού αναφέρουν ότι πρόκειται για έν...

Φόρτωση άρθρων...