Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Μοιραράκη για Τσακαλώτο ξανά: «Μου δυσκολεύετε τη ζωή εδώ μέσα!»

Ελλάδα

Οι διαπραγματεύσεις στο Hilton εκνευρίζουν την Δέσποινα Μοιραράκη, κάτι που δεν το κρύβει η ίδια, ξεσπώντας στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο υπουργός Οικονομικών πήγε στο χώρο που είχε απλώσει τα χαλιά της στο ξενοδοχείο, για να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον επικεφαλής της Κομισιόν στους Θεσμούς, Ντέκλαν Κοστέλο, με τους συνεργάτες τους να «φράζουν» την πόρτα της έκθεσης.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, όταν η κ. Μοιραράκη είδε τον κ. Τσακαλώτο, ξέσπασε. «Μου δυσκολεύετε τη ζωή εδώ μέσα!», του είπε. Ο υπουργός στάθηκε και την άκουσε, αλλά δεν της απάντησε και συνέχισε να ενημερώνει τους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με την ίδια στήλη, μία ημέρα νωρίτερα η κ. Μοιραράκη είχε πέσει πάνω στον Γιάννη Στουρνάρα στο Hilton, και του απευθύνθηκε ρωτώντας τον «Πώς από εδώ Γιάννη;».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Μοιραράκη εκφράζει την αγανάκτησή της για τις συναντήσεις που γίνονται στο ξενοδοχείο, μεταξύ οικονομικού επιτελείου και Θεσμών. «Τελειώνετε επιτέλους με τις διαπραγματεύσεις, μας σπάσατε τα νεύρα», είχε πει τον Απρίλιο στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Σταθάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Tο διπλό κέρδος του Μητσοτάκη, η τριχοτόμηση του ΠΑΣΟΚ και ο ημι-διαλυμένος ΣΥΡΙΖΑ

Σημαντικά και άκρως ενδιαφέροντα είναι τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας. Όλες δείχνουν μια ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας ως α...

Δολοφονία Κατσουρή: Αντιμέτωποι με κακούργημα 5 αστυνομικοί για την είσοδο των Κροατών οπαδών στην Ελλάδα

Αντιμέτωποι με το κακούργημα της έκθεσης σε κίνδυνο με ενδεχόμενο δόλο είναι πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την οργανωμένη έλευση των Κροατών οπαδών στην Ελλάδα, γ...

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Παπαστεργίου – Η φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει

Μια φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει έβγαλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σ...

Φόρτωση άρθρων...