Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Μονοκινητήριο αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Ρόδο

Ελλάδα

Ώρες αγωνίας έζησε ο πιλότος μονοκινητήριου αεροσκάφους που υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Ρόδου όταν το αεροπλάνο που πιλοτάριζε παρουσίασε πρόβλημα στο υδραυλικό του σύστημα.

Η κινητοποίηση των αρμοδίων φορέων του αεροδρομίου Ρόδου ήταν άμεση και το μονοκινητήριο αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά και χωρίς να τραυματιστεί ο πιλότος του.

Το μονοκινητήριο το οποίο ξεκίνησε από την Κω με προορισμό την Λάρνακα της Κύπρου, πετώντας 20 μίλια πάνω από τη Ρόδο, «έδωσε» ένδειξη προβλήματος στο υδραυλικό σύστημα του αεροσκάφους.

Αμέσως ο πιλότος επικοινώνησε με τον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου ΔΙΑΓΟΡΑΣ της Ρόδου και ζήτησε αναγκαστική προσγείωση.

Στο αεροσκάφος επέβαινε μόνο ο πιλότος. Η προσγείωση πραγματοποιήθηκε κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, μέχρι να μεταφερθεί ρυμουλκούμενο με ειδικό μηχάνημα του αεροδρομίου και να μην πέσουν λάδια στον διάδρομο.

Από το προσωπικό του αεροδρομίου κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στην Αστυνομία, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς ανάμεσα σε Ρομά στον Κολωνό. Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε στην πλατεία Πέτρουλα. Πληροφορ...

Ισχυρή βροχόπτωση στην Αθήνα – Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε νωρίτερα σε αρκετές περιοχές της Αθήνας. Βροχοπτώσεις σημειώθηκαν σε Αθήνα, Γκάζι και Νίκαια, πολύ ισχυρή ήταν η βροχή στους Αμπελόκηπους, ενώ έβρεξε σ...

Θεσσαλονίκη: Ένοχος και στο Εφετείο ο καθηγητής που καταγγέλθηκε ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε καθηγητής γυμνασίου που κατέστη κατηγορούμενος ύστερα από καταγγελίες μαθητριών του ότι τις παρενοχλούσε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια του σχολικο...

Φόρτωση άρθρων...