Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Άγριο επεισόδιο στη Μύκονο: Ξυλοδαρμός ιδιοκτήτη γνωστού εστιατορίου από τον συνέταιρό του

Ελλάδα

Ένα περίεργο περιστατικό ξυλοδαρμού εκτυλίχτηκε στη Μύκονο. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και μαρτυρίες υπάλληλων, σε πολύ γνωστό εστιατόριο – ξενοδοχείο της Μυκόνου, εμφανίστηκαν πέντε σωματώδεις άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στον χώρο λέγοντας ότι έχουν κάνει κράτηση μέσω email.

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες υπάλληλων, από έξω βρίσκονταν άλλοι πέντε άνδρες που φορούσαν μαύρες μπλούζες. Μετά από λίγο, και εφόσον κάποια από τα άτομα είχαν εισέλθει στον χώρο, άρχισαν να ξυλοκοπούν τον ιδιόκτητη, με τη δικαιολογία ότι πριν από μερικές μέρες έκανε bullying σε υπάλληλο του μαγαζιού.

Ο ιδιοκτήτης ξυλοκοπήθηκε άσχημα και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την εν λόγω κοπέλα την είχε προσλάβει ο άλλος συνέταιρος, ενώ οι δύο άνδρες βρίσκονται χρόνια σε διαμάχη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κύκλωμα απάτης κατά ΕΟΠΠΥ: Δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δυο πλημμελήματα σε βάρος των συλληφθέντων

Ποινική δίωξη για οκτώ κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο αρμόδιος Εισαγγελέας σε βάρος των 17 συλληφθέντων για το κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ μέσω εικονικών συνταγογ...

Διοικήτρια ΕΟΠΥΥ: Έτσι «ξεσκεπάστηκε» το κύκλωμα με τις εικονικές συνταγογραφήσεις

Δικαστικώς θα κινηθεί η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και για τη διασφάλιση των συμφερόντων του, με αφορμή την απάτη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενώ ανεξάρτητα με την αποστολή των υποθ...

Φόρτωση άρθρων...