Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Ναρκομανής και αλκοολικός ο Αφγανός δολοφόνος - Το ξέσπασμα του πατέρα της 23χρονης από την Κέρκυρα

Ελλάδα

Μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Αφγανό δολοφόνο που σκότωσε την Γερμανία φοιτήτρια.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung» ο Χουσείν Κ. Στην εφηβεία του είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και ήταν αλκοολικός, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν και καταθλιπτικός.

Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την γερμανική εφημερίδα «Bild», o θετός πατέρας του Χουσείν είναι παιδίατρος, μία ακόμη πληροφορία για το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε ο δολοφόνος της άτυχης Γερμανίδας φοιτήτριας.
Ο Χουσείν γεννήθηκε στο Αφγανιστάν, ανήκει στην εθνοτική ομάδα των Χαζάρα και είναι σιίτης.\

Σχετικά με το λογαριασμό του στο Facebook, είχε συχνή επικοινωνία με τους συμμαθητές του αλλά και τους φίλους του στο Αφγανιστάν και ήταν μέλος της ομάδας Γλυκά κορίτσια του Αφγανιστάν. Φωτογραφίες του νεαρού Αφγανού να χαμογελά δεν υπάρχουν στα social media, ενώ έγραψε στις 5 Οκτωβρίου: «Θεέ μου, η ζωή μου είναι αποπροσανατολισμένη. Μακάρι να μπορούσα να ξαναγεννηθώ...»

Ξέσπασμα του πατέρα της 23χρονης Κερκυραίας που είχε χτυπήσει ο Αφγανός δολοφόνος: Ακόμη βλέπει εφιάλτες

Το ξέσπασμα του πατέρα της 23χρονης από την Κέρκυρα, στην οποία είχε επιτεθεί ο Αφγανός που βίασε και δολοφόνησε την 19χρονη φοιτήτρια στο Φράιμπουργκ, προκάλεσαν οι τελευταίες αποκαλύψεις.

«Πώς να πιστέψω ότι τον άφησαν ελεύθερο να σκοτώσει; Σε τι κράτος ζούμε Θεέ μου. Εμείς πιστεύαμε ότι ήταν στη φυλακή. Δέκα χρόνια κάθειρξη και λίγα ήταν για το κακό που μας έκανε. Η κόρη μου ακόμα πετάγεται στον ύπνο της τα βράδια από τους εφιάλτες», είπε ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, μιλώντας στην RealNews.

Ο Αφγανός είχε επιτεθεί στην κόρη του στην Κέρκυρα, προκαλώντας της βαριές σωματικές κακώσεις, για να της αρπάξει στην τσάντα και- όπως αποκαλύφθηκε μετά από τη δολοφονία που διέπραξε στο Φράιμπουργκ- είχε αποφυλακιστεί στην Ελλάδα κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου.

Η υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της 19χρονης Μαρία Λαντενμπέργκερ, κόρη αξιωματούχου της ΕΕ, έχει προκαλέσει σάλο στη Γερμανία και σφοδρές επικρίσεις εναντίον της Ελλάδας. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, στη συνάντηση που είχαν στο Βερολίνο ο Αλέξης Τσίπρας και η Ανγκελα Μέρκελ συμφώνησαν η Ελλάδα να δίνει στη Γερμανία περισσότερες πληροφορίες για τους πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνουν εκεί από τη χώρα μας.

«Η κόρη μου ακόμη υποφέρει από τους πόνους. Με τα χειρουργεία δεν τελειώσαμε, τις επόμενες μέρες θα κάνει ένα ακόμα. Και πάλι νοιάζομαι και αυτούς τους γονείς που κλαίνε την κόρη τους στη Γερμανία και τρελαίνομαι...», πρόσθεσε ο πατέρας της νεαρής κοπέλας από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στη Σάμο (Videos)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε καλαμιές στο Ποτοκάκι της Σάμου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή. Για την κατάσβεση της φωτιάς...

Πάτρα: Παρασημοφορημένος πρώην αστυνομικός εξαπάτησε ηλικιωμένη - Της απέσπασε 40.000 ευρώ

Σε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης εμπλέκεται παρασημοφορεμένος πρώην αστυνομικός στην Πάτρα. Μετά από έρευνα της Ασφάλειας Πατρών για την εξιχνίαση απάτης σε βάρος μίας ηλικιω...

Φόρτωση άρθρων...