Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

ΝΔ για Σπίρτζη: Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αμετροέπειας και διγλωσσίας

Ελλάδα

«Ο κ. Σπίρτζης εγείρει σήμερα σοβαρά πολιτικά και ηθικά ζητήματα, που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο αμετροέπειας και διγλωσσίας», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη συνέντευξη του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

«Καταγγέλλει το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο, ωστόσο, λειτουργεί με απόφαση της Κυβέρνησης, και μάλιστα, στο πλαίσιο του Yπερταμείου, που οι ίδιοι συγκρότησαν για τα επόμενα 100 χρόνια.

Εγκαλεί τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, υποστηρίζοντας ότι “είναι προφανές πως θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τραπεζικών ιδρυμάτων» αναφέρει για τον κ. Σπίρτζη σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι στην συνέντευξή του, στην εφημερίδα «Αγορά», ο κ. Σπίρτζης αντιτάσσεται, ταυτόχρονα, στις πολιτικές προσέλκυσης επενδύσεων, υποστηρίζοντας ότι «η αλλαγή σελίδας δεν θα έρθει από επενδύσεις των ιδιωτών» και συνεχίζει λέγοντας ότι «προσποιείται, παράλληλα, πως ξέχασε πως το Μνημόνιο που τώρα εφαρμόζεται – το πιο επώδυνο από όλα – είναι εκείνο που οι ίδιοι προκάλεσαν με τις εγκληματικές πολιτικές τους, το πρώτο εξάμηνο του 2015, και οι ίδιοι υπέγραψαν».

«Εάν ο κ. Σπίρτζης, από το αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ, θέλει τώρα να περάσει στο αντάρτικο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας αφορά. Όταν, όμως, ως αρμόδιος Υπουργός εναντιώνεται στις επενδύσεις, όταν συκοφαντεί, όταν υπονομεύει, δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορο κανέναν. Ούτε βέβαια το βασικό υπεύθυνο για όλα αυτά, που είναι ο πολιτικός προϊστάμενός του κ. Τσίπρας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Παρασημοφορημένος πρώην αστυνομικός εξαπάτησε ηλικιωμένη - Της απέσπασε 40.000 ευρώ

Σε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης εμπλέκεται παρασημοφορεμένος πρώην αστυνομικός στην Πάτρα. Μετά από έρευνα της Ασφάλειας Πατρών για την εξιχνίαση απάτης σε βάρος μίας ηλικιω...

Χαλκιδική: Πόρισμα-καταπέλτης του πραγματογνώμονα για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ

Καταπέλτης είναι το πόρισμα του πραγματογνώμονα για τον θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική. Στην έκθεση που συνέταξε ο πραγματογνώμονας για το δυστύχημα στο λούνα παρκ...

Φόρτωση άρθρων...