Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

ΝΔ: «Η καθαρή νίκη Ραχόι αποτελεί απάντηση στο λαϊκισμό»

Ελλάδα

Ικανοποίηση από τη νίκη Ραχόι εκφράζουν τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις εκλογές στην Ισπανία, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η καθαρή νίκη στην Ισπανία του Μαριάνο Ραχόι αποτελεί απάντηση στο λαϊκισμό.

Την ίδια στιγμή η καθαρή ήττα των Podemos δείχνει ότι οι πολίτες της Ευρώπης γυρίζουν την πλάτη σε όλους όσοι πολιτεύονται με ψεύτικες υποσχέσεις.

Και κάτι τελευταίο: αναρωτιόμαστε που βρίσκεται αλήθεια σήμερα ο κ. Παπαδημούλης ο οποίος έσπευσε να πανηγυρίσει για την δήθεν επιτυχία των Podemos.

Λίγη περισσότερη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, νωρίς σήμερα το πρωί έγραψε και το ακόλουθο tweet, θέλοντας να τοποθετηθεί και μέσω των social media.

«No podemos» έγραψε στο twitter ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας επίσης:  «Οι εκλογές στην Ισπανία είναι το τέλος της εποχής του λαϊκισμού».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στη Σάμο (Videos)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε καλαμιές στο Ποτοκάκι της Σάμου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή. Για την κατάσβεση της φωτιάς...

Χαλκιδική: Πόρισμα-καταπέλτης του πραγματογνώμονα για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ

Καταπέλτης είναι το πόρισμα του πραγματογνώμονα για τον θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική. Στην έκθεση που συνέταξε ο πραγματογνώμονας για το δυστύχημα στο λούνα παρκ...

Τροχαίο στην Εύβοια: Φορτηγό συγκρούστηκε με μηχανή – Τραυματίστηκε γυναίκα (Photos)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στα φανάρια της Νέας Λαμψάκου στην Εύβοια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline φορτηγό συγκ...

Φόρτωση άρθρων...