Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας όσες κορδέλες και αν κόψει παραμένει αναξιόπιστος

Ελλάδα

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάνει ξανά η ΝΔ με αφορμή τα εγκαίνια τμήματος της «Ολυμπίας Οδού» που έγιναν σήμερα στο Δερβένι Κορινθίας.

«Σήμερα ο κ. Τσίπρας έκοψε μία ακόμη κορδέλα ενός έργου που ξεκίνησε επί Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή και συνεχίστηκε επί Κυβέρνησης Α. Σαμαρά. Τότε, βέβαια, κατήγγειλε το έργο και αντιδρούσε πρωτοστατώντας στο "Δεν πληρώνω" στα διόδια. Όσες μεταλλάξεις κι αν κάνει, ένα ήταν και παραμένει ο κ. Τσίπρας: αναξιόπιστος».

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε προ ολίγου τις δυο σήραγγες της παράκαμψης στο Δερβένι Κορινθίας και τη νέα γέφυρα διέλευσης από τον ποταμό Δερβένι, τα οποία αποτελούν τμήματα της «Ολυμπίας Οδού» που παραδίδονται στη κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι 24 Οκτωβρίου και εκλογές στις 24 Νοεμβρίου

Το χρονοδιάγραμμα που πρότεινε η Πολιτική Γραμματεία: Κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι 24 Οκτωβρίου και εκλογές στις 24 Νοεμβρίου · Το Έκτακτο Συνέδριο θα διεξαχθεί από την 1η ως τι...

Θεοχαρόπουλος: Η κατάσταση χειροτέρεψε από τον έκπτωτο πρόεδρο, μετά την πρόταση μομφής

Κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη άσκησε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, λέγοντας ότι μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, «η κατάσταση χειροτέρεψε απ...

Φόρτωση άρθρων...