Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι του Φλαμπουράρη

Ελλάδα

Καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν 15 κουκουλοφόροι στις 4 τα ξημερώματα κατά της διμοιρίας αστυνομικών που φυλάει την οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

Οι νεαροί αφού πέταξαν τις βόμβες, κατευθύνθηκαν προς τα στενά των Εξαρχείων ενώ παρά την κινητοποίηση των αστυνομικών δεν έγιναν συλλήψεις. Από την επίθεση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί αστυνομικών, ούτε φθορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τέταρτη φορά που το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη γίνεται στόχος, καθώς τον Ιούνιο είχε σημειωθεί και πάλι επίθεση κατά αστυνομικών που βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο και τον Νοέμβριο του 2015, είχαν εκτοξευθεί μολότοφ κατά της οικίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλκιδική: Ιδιοκατασκευή το φονικό παιχνίδι όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος - Κατατέθηκε το πόρισμα

Έναν μήνα μετά την τραγωδία στην Χαλκιδική με θύμα 19χρονο από τη Βέροια όπου σκοτώθηκε πέφτοντας από παιχνίδι λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, ολοκληρώθηκε το πόρισμα του διορισμένου πρα...

Κολωνός: Βίντεο από τους πυροβολισμούς με στόχο 25χρονο - Έντρομοι κάτοικοι έτρεχαν να βρουν καταφύγιο

Σε βίντεο έχουν καταγραφεί η ένοπλη επίθεση που δέχθηκε ένας 25χρονος στην πλατεία Πέτρουλα στον Κολωνό το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Στο βίντεο φαίνεται ο κόσμος να τρέχει ...

Φόρτωση άρθρων...