Πέμπτη
03 Οκτωβρίου 2024

Νέα Σμύρνη: Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού (βίντεο)

Ελλάδα

Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν αργά τη νύχτα στη λεωφόρο Συγγρού με έναν άνδρα να ανοίγει πυρ και να τραυματίζει έναν 35χρονο στο χέρι ενώ από το περιστατικό τραυματίστηκε και ένας 22χρονος από τη συμπλοκή που προηγήθηκε.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα σήμερα όταν δύο άτομα κατέβηκαν από ένα μαύρο τζιπ και συνεπλάκησαν άγρια με δύο νεαρούς οι οποίοι επέβαιναν σε μια μηχανή, στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας.

Ο ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατέβηκε και άρχισε να γρονθοκοπεί τον 22χρονο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους.

Στη συνέχεια κατέβηκε και ο δεύτερος και πυροβόλησε τον έναν στον ώμο, ενώ μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο μεν τραυματίας με τον άλλο που φέρει τραύματα από τις μπουνιές πήγε μόνος του στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Εκεί οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία, μετέβη αμέσως, και τώρα τα δύο αυτά άτομα είναι στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» το οποίο και εφημερεύει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Έλληνες, ενώ άγνωστο είναι το τι προηγήθηκε και εάν υπάρχει κάποιο «ραντεβού» μεταξύ των εμπλεκομένων.

Όλα τα ενδεχόμενα για το περιστατικό είναι ανοιχτά και στο σημείο βρέθηκαν δύο φυσίγγια και ένας κάλυκας.

Δείτε βίντεο από τον αιματηρό καβγά

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η κακοκαιρία Cassandra αλλάζει το σκηνικό του καιρού και φέρνει βροχές και καταιγίδες

Η κακοκαιρία Κασσάνδρα αλλάζει το σκηνικό του καιρού στη χώρα μας από την Παρασκευή 4/10, φέρνοντας ισχυρές βροχές και καταιγίδες. «Στη χώρα μας θα επηρεαστούν από το μεσημέρι της ...

Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή σε σχολική εκδρομή - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Άγριο ξυλοδαρμό δέχθηκε μαθητής της Α' Λυκείου κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην παραλία του Βόλου. Ο δράστης τον χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να του σπάσει δόντια και ν...

Φόρτωση άρθρων...