Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο του 46χρονου σε Νέα Σμύρνη. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε εγκληματική ενέργεια για το θάνατο του 46χρονου. Ο 46χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του σπιτιού τη στη Νέα Σμύρνη, φέροντας μαχαιριά στην κοιλιά.

Τις Αρχές ενημέρωσε η αδελφή του η οποία επικοινώνησε αρχικά με κάποιον από την κοινωνική υπηρεσία λέγοντάς του ότι ο αδελφός της υπέστη ανακοπή. Έπειτα η κοινωνική υπηρεσία κάλεσε το ΕΚΑΒ. Τα δύο αδέλφια πάσχουν από νοητική στέρηση.

Ωστόσο, το ΕΚΑΒ κατά την παραλαβή της σορού εντόπισε ένα τραύμα δίπλα στον αφαλό του 46χρονου πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο και κάποιες αμυχές στον λαιμό και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Το ΕΚΑΒ είχε κάποιες αμφιβολίες για το αν το τραύμα ήταν τωρινό ή παλαιότερο. Στο σημείο εκλήθη ο ιατροδικαστής που κατά τις ίδιες πληροφορίες διαπίστωσε τελικά εγκληματική ενέργεια.

Ο 46χρονος είχε μόλις γυρίσει από επί μακρόν νοσηλεία του στο νοσοκομείο, με κυκλοφορικά προβλήματα στα πόδια εξαιτίας διαβήτη.

Ο 46χρονος ζούσε στο διαμέρισμα με την αδελφή του η οποία επίσης πάσχει από νοητική στέρηση, ενώ είναι Ελληνίδα παραολυμπιονίκης.

Όταν έφθασε το ΕΚΑΒ και ακολούθως η αστυνομία η γυναίκα βρισκόταν στο διαμέρισμα, ενώ η αρχική εκτίμηση της ΕΛΑΣ ήταν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις παρουσίας τρίτου προσώπου στο σπίτι.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών ενώ η αδελφή του θύματος έχει μεταφερθεί στην ΕΛΑΣ για κατάθεση. Η επικοινωνία ωστόσο είναι αρκετά δύσκολη.

Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί το μαχαίρι του εγκλήματος. Στο σπίτι που έμεναν τα δύο αδέλφια όλα τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα ήταν πλυμένα. Σε μια επόμενη κίνηση οι αστυνομικοί θα λάβουν δείγμα από τα νύχια της προκειμένου να εξετάσουν αν θα βρουν κάποιο στοιχείο.