Δευτέρα
01 Ιουλίου 2024

Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η 37χρονη μπαίνει στην κλινική

Σοκάρουν τα νέα ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το STAR, με τον κακοποιητή δικηγόρο Απόστολο Λύτρα να οδηγεί τη σύζυγο του στο νοσοκομείο, ενώ λίγο νωρίτερα την είχε ξυλοκοπήσει άγρια. Η αμηχανία του, τα τηλεφωνήματα που κάνει και όλες οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί καρέ καρέ από κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Στο βίντεο καταγράφηκε η στιγμή που το ζευγάρι φτάνει έξω από την Κλινική. Η ώρα είναι μια και 23 τα ξημερώματα. Από το πολυτελές τζιπ κατεβαίνει πρώτη η 37χρονη. Ακολουθεί ο ποινικολόγος που την περιμένει για να πάνε μαζί στο τμήμα επειγόντων περιστατικών της ιδιωτικής κλινικής.

Το ζευγάρι περνάει πίσω από ένα περίπτερο. Ο Απόστολος Λύτρας δείχνει αμήχανος, βάζει το χέρι του στο στόμα, μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο.

Κοντοστέκεται και κοιτάει να δει αν τον ακολουθεί η σύζυγος του και βαδίζουν μαζί προς το νοσοκομείο.

Η στιγμή της σύλληψης του Λύτρα 

Στις δύο τα ξημερώματα το περιπολικό που έχει κληθεί για το συμβάν φτάνει στην είσοδο. 

24 λεπτά μετά ο γνωστός ποινικολόγος βγαίνει από την κλινική, βαδίζει με τον αστυνομικό χαλαρά, ενώ ακολουθεί το περιπολικό. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στην Πέτρου Ράλλη: Ξέσπασε σε μηχανάκι και επεκτάθηκε σε αυτοκίνητα και σπίτι, ποιοι δρόμοι έκλεισαν

Συναγερμός έχει σημάνει το μεσημέρι της Δευτέρας (01.07.24) στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στη Νίκαια και συγκεκριμένα στην Πέτρου Ράλλη. Η φωτιά στην Πέτρου Ράλλη ξεκί...

Φόρτωση άρθρων...