Κυριακή
06 Οκτωβρίου 2024

Νέος σεισμός 4,7 Ρίχτερ στην Ηλεία

Ελλάδα

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε έξω από την Κυλλήνη.
 

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 10 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ανδραβίδας, ενώ το εστιακό βάρος υπολογίζεται στα 23,4 χιλιόμετρα.

Υπενθυμίζεται πως στην ίδια περιοχή σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 4,9 Ρίχτερ και το απόγευμα του Σαββάτου, συγκεκριμένα μεταξύ Κυλλήνης και Ζακύνθου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 17 χιλιόμετροα νότια νοτιοδυτικά της Κυλλήνης. Σύμφωνα με το αναθεωρημένο δελτίο, το επίκεντρο αναφέρθηκε στα 10 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ανδραβίδας, όπως και σήμερα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΕΡΤNews, χτες, 6 Ιουλίου,  ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, μπορεί να υπάρξουν μετασεισμοί.

Οχήματα της Πυροσβεστικής στους δρόμους λόγω του σεισμού

Από την πλευρά της, η Πυροσβεστική είχε δώσει εντολή σε οχήματα ώστε να βρεθούν στους δρόμους του νομού Ηλείας, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν ζημιές. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κρήτη: Η Αστυνομία μετά την «ορφανή» φυτεία στα Ανώγεια, τσάκωσε και τον χασισοκαλλιεργητή

Στην εξιχνίαση μιας υπόθεσης καλλιέργειας φυτείας κάνναβης στην περιοχή των Ανωγείων προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης. ...

Κρήτη: Βίντεο-σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης από τον πρώην σύζυγό της μπροστά στο παιδί τους

Τη Δευτέρα αναμένεται να εκδικαστεί το σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που σημειώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2024, έξω από το Δημαρχείο, στις Βρύσες Αποκορώνου, στην Κ...

Φόρτωση άρθρων...