Το νεογέννητο παιδί του άρπαξε το μεσημέρι της Τρίτης από το του από το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης. Το κοριτσάκι παρέμενε στο νοσοκομείο, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.

Το μωρό επρόκειτο να μεταφερθεί σήμερα στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς. Η μητέρα του,  ερχόταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι, αφού το θήλαζε.

Επειδή ήταν γνωστό ότι το βρέφος θα μεταφερόταν, υπήρχαν υπάλληλοι σεκιούριτι στον όροφο των νεογνών, ωστόσο ο πατέρας, λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, κατάφερε να αρπάξει το παιδί και να φύγει τρέχοντας. Η Αστυνομία αναζητά τον παλαιοχριστιανός.

«Δεν είμαι πρωταγωνιστής κανενός επεισοδίου», τόνισε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μιλώντας στο MEGA. Ερωτώμενος εάν πήρε το παιδί από το νοσοκομείο πάρα την εισαγγελική εντολή, τόνισε ότι δεν έχει πάρει στα χέρια του κάποια εισαγγελική εντολή κι ότι δεν πήρε κανένα μωρό.