Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρουσίασε το βιβλίο του «Αρχηγός. Η δική μου αλήθεια» (Photos)

Το βιβλίο του παρουσίασε την Τρίτη ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην Αθήνα. Το βιβλίο τιτλοφορείται «Αρχηγός. Η δική μου αλήθεια» και το έγραψε ο δημοσιογράφος και προσωπικός φίλος του Σταύρος Σουντουλίδης και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πεδίο».

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και η ατμόσφαιρα εορταστική στην παρουσίαση του βιβλίου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και θρύλου της Εθνικής ομάδας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι συμπαίκτες του Ζαγοράκη στον θρίαμβο του EURO 2004, Γιώργος Καραγκούνης, Τάκης Φύσσας και Βασίλης Τσιάρτας, ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης αλλά και ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει συνυπάρξει με τον Ζαγοράκη σε όλες τις φάσεις της καριέρας του: ως παίκτης της Εθνικής, ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και ως πρόεδρος στον ΠΑΟΚ.

Ο Ζαγοράκης παρουσίασε το βιβλίο του

Στην αίθουσα του αθηναϊκού ξενοδοχείου που φιλοξένησε την εκδήλωση βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα διεκδικήσει νέα θητεία ως ευρωβουλευτής στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Με συντονιστή τον δημοσιογράφο Χρήστο Σωτηρακόπουλο, κυριάρχησαν οι ιστορίες από τα παλιά χρόνια. Αυτό άλλωστε αποτελεί και την κεντρική θεματολογία του «Αρχηγός. Η δική μου αλήθεια».

Ο Ζαγοράκης παρουσίασε το βιβλίο του

Ένα ταξίδι που ξεκινάει από τα παιδικά χρόνια του παλαίμαχου άσου στα «ξερά» γήπεδα της Καβάλας και κορυφώνεται με το έπος της Πορτογαλίας, έχοντας ενδιάμεσους σταθμούς τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τη Λέστερ.

Ο Ζαγοράκης παρουσίασε το βιβλίο του

«Η οικογένεια ήταν εκείνη που με βοήθησε στην πορεία μου αλλά και τους φίλους που με παρακίνησαν για το βιβλίο. Ίσως βοηθήσουμε τα νέα παιδιά για να περάσουμε τα μηνύματα και να αποτυπώσει όσα βιώνει ένας ποδοσφαιριστής στην πορεία του», δήλωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

«Απίστευτο αυτό που ζήσαμε στο Euro του 2004. Ήταν όλοι οι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση και φτάσαμε σε αυτή την επιτυχία. Όλοι θα πρέπει να μοιραζόμαστε εμπειρίες που έχουμε ζήσει για να μαθαίνουν οι νεότεροι».

Ο Ζαγοράκης παρουσίασε το βιβλίο του

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Ζαγοράκη βγάζει δεκάδες φωτογραφίες και να υπογράφει αμέτρητα αντίτυπα του βιβλίου του.

​ Edit media   ​

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Θοδωρής Ζαγοράκης σε δήλωσή του μετά την παρουσίαση του βιβλίου του:

«Αγαπητοί φίλοι,
Είναι μεγάλη μου χαρά που μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία της παρουσίασης του βιβλίου μου "Αρχηγός. Η δική μου αλήθεια", η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εχθές Τρίτη 14 Μαΐου, στην Αθήνα.

Η ατμόσφαιρα στην αίθουσα ήταν μοναδική, καθώς ήταν γεμάτη από φίλους, συναθλητές και συνεργάτες που θέλησαν να είναι παρόντες σε αυτήν την τόσο σημαντική για εμένα αναδρομή στη ζωή και την καριέρα μου. Ξαναβρέθηκα με πρόσωπα που σημάδεψαν την πορεία μου στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, όπως οι αγαπητοί συμπαίκτες μου από την αξέχαστη πορεία στο EURO 2004 και ο πολύτιμος φίλος μου, Φερνάντο Σάντος.

​ Edit media   ​

Οι συζητήσεις που ακολούθησαν ήταν βαθιά προσωπικές και ειλικρινείς, αφού μοιραστήκαμε στιγμές και συναισθήματα από τη ζωή μου, από τα πρώτα βήματα στα γήπεδα της Καβάλας μέχρι τον ιστορικό θρίαμβο στο EURO 2004 και τις περιπέτειες μου στον ποδοσφαιρικό χώρο με τις ομάδες του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και της Λέστερ.

Είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου και τους φίλους μου που με στήριξαν και με στηρίζουν, και με παρότρυναν να μοιραστώ αυτές τις εμπειρίες μαζί σας. Ελπίζω ότι μέσα από αυτό το βιβλίο θα μπορέσω να μοιραστώ μαζί σας σημαντικά μηνύματα και να σας μεταφέρω την αλήθεια της ζωής ενός ποδοσφαιριστή.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που παρευρεθήκατε αλλά και όλους εσάς που θελήσατε να αποκτήσετε ήδη το βιβλίο μου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την ευγνωμοσύνη μου για τη στήριξή και την αγάπη σας».

​ Edit media   ​
​ Edit media   ​
​ Edit media   ​

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιωάννινα: Φωτιά σε παλιό λατομείο

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο παλιό λατομείο των Μαρμάρων Ιωαννίνων. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι σημειώνονται συνεχείς εκρήξεις εξαιτίας της φωτιάς, σύμφωνα με το ep...

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέος ο «Μισέλ ο Μαροκινός», ελεύθεροι οι άλλοι 6

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι απολογίες των πρώτων εφτά εμπλεκόμενων στο κύκλωμα απάτης σε βάρος του ΕΟΠΥΥ. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον ανακριτή και εισαγγ...

Φόρτωση άρθρων...