Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Οδυσσέας Χριστοφόρου: "Τα καλύτερα για τον Ιππόδρομο έρχονται"

Ελλάδα

Το σύνολο των προπονητών δεξιώθηκε και ουσιαστικά επικοινώνησε η εταιρεία "Ιπποδρομίες ΑΕ" στο φινάλε των ιπποδρομιών της Τετάρτης.

Ήταν ένα ακόμα δείγμα ότι οι άνθρωποι που διοικούν και σχεδιάζουν την επανάκαμψη των ιπποδρομιών στη χώρα, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και εκτιμούν ότι απαιτείται συνολική προσπάθεια και εγρήγορση από τους ίδιους τους επαγγελματίες.

Άκουσε τις απόψεις και τις προτάσεις τους και το ίδιο θα κάνει στο τέλος του μήνα με τους αναβάτες πριν κλείσει τον κύκλο των επαφών με τους επενδυτές ιδιοκτήτες στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το στίγμα των επόμενων κινήσεων το έδωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το κλασικό έπαθλο της Τετάρτης, άφησε να εννοηθεί ότι τα καλύτερα για το σπορ στην Ελλάδα έρχονται.

Ήταν ένα αισιόδοξο μήνυμα, αφού πέρα από τις κινήσεις στην αύξηση του ενεργού δυναμικού στο Μαρκόπουλο, με στόχο τον διπλασσιασμό των συγκεντρώσεων στον Μαρκόπουλο, έχουν προγραμματιστεί και ειδικοί χώροι φιλοξενίας και ψυχαγωγίας για οικογένειες επισκεπτών.

Τα καλύτερα έρχονται ήταν το μήνυμα του κ. Χριστοφόρου και αναμφίβολα η νέα ιπποδρομιακή περίοδος, από τις 31 Αυγούστου, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και με πολλές ελπίδες για την αναγέννηση των ελληνικών ιπποδρομιών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: 67χρονη βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα - Είχε χάσει τα δύο παιδιά της σε τροχαίο

Oικογενειακό δράμα φαίνεται να κρύβεται πίσω από την τραγωδία με μια 67χρονη γυναίκα, που εκτυλίχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πάτρα, στον μόλο της Αγίου Νικολάου. Η άτυχη γ...

Πάτρα: Παρασημοφορημένος πρώην αστυνομικός εξαπάτησε ηλικιωμένη - Της απέσπασε 40.000 ευρώ

Σε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης εμπλέκεται παρασημοφορεμένος πρώην αστυνομικός στην Πάτρα. Μετά από έρευνα της Ασφάλειας Πατρών για την εξιχνίαση απάτης σε βάρος μίας ηλικιω...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Αθήνα λόγω του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο, Σάββατο, στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής του 6ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ανα...

Φόρτωση άρθρων...