Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Ολυμπιακός: Έκλεισε και έρχεται Ελλάδα ο Νιλμάρ!

Ελλάδα

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου έχει μπει σε καλή... τροχιά από χθες. Ο Ολυμπιακός έκανε όλες τις απαιτούμενες κινήσεις να κάνει δικό του τον παίκτη, προσφέροντάς του όσο καλύτερο συμβόλαιο μπορούσε.

Ο Νιλμάρ έκλεισε σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr με συμβόλαιο 2 ετών και πρόκειται να έρθει την Τετάρτη στην Ελλάδα. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Αριέλ Ιμπαγάσα που ήξερε πολύ καλά τον διεθνή άσο από την Ισπανία. Ενδεχομένως και τον πλέον καταλυτικό. Μάλιστα ο Νιλμάρ είχε συνυπάρξει με Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Βαλβέρδε στον συγκεκριμένο σύλλογο.

Εφόσον τελικώς όλα πάνε καλά μπορεί και να παρουσιαστεί το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ.

Κατά τα λοιπά μετά από αυτήν την μεταγραφή έχει αρχίσει μία νέα... φημολογία και κινητικότητα κυρίως γύρω από το μέλλον του Ιντέγιε. Του Νιγηριανού φορ που επί των ημερών του στον Ολυμπιακό οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν δεχθεί κρούσεις ακόμα και από Κίνα για να τον παραχωρήσουν αλλά δεν τις έκαναν αποδεκτές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δράμα: Συνελήφθησαν τρεις αρχαιοκάπηλοι – Εντοπίστηκαν 60 αρχαία νομίσματα και ένα κόσμημα

Τρεις αρχαιοκάπηλοι συνελήφθησαν στη Δράμα, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους πολλά αρχαία νομίσματα ενώ οι αρχές αναζητούν τα σημεία που έκαναν τις λαθρανασκαφές. Oι τρεις άνδρε...

Συναγερμός στο Γαλάτσι με την εξαφάνιση 13χρονου

Ένα αγόρι 13 ετών εξαφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου (21/9) από το Γαλάτσι, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τ...

Φόρτωση άρθρων...