Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Παιανία: Μαζική τροφική δηλητηρίαση σε γάμο - Εντεκα άτομα σε νοσοκομείο

Ελλάδα

Μαζική τροφική δηλητηρίαση σε γάμο σημειώθηκε χθες σε γάμο που έγινε σε κτήμα στην Παιανία.

Μάλιστα, έντεκα από τους 270 καλεσμένους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα, σύμφωνα με το Star, ενώ δεκάδες άτομα βρίσκονται στα σπίτια τους με πιο ήπια συμπτώματα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο του πολυχώρου όπου έγινε ο γάμος, αλλά και τον υπεύθυνο του catering.

Σύμφωνα με το κανάλι, οι καλεσμένοι ένιωσαν έντονο πόνο στη κοιλιά και κάλεσαν την αστυνομία για να τους μεταφέρει σε κατά τόπους νοσοκομεία. Οι 11 ήταν με βαριά συμπτώματα μετά από κατανάλωση φαγητού. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο κτήμα, μάζεψαν τα τρόφιμα που είχαν πετάξει σε κάδο οι άνθρωποι από το κτήμα και το catering.

Αφού συγκέντρωσαν τρόφιμα, τα έβαλαν σε ψυγεία του Αστυνομικού τμήματος και αργότερα τα παρέδωσαν σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Από εκεί θα σταλούν στον ΕΦΕΤ ο οποίος και θα τα εξετάσει, για να δει από ποιο φαγητό προήλθε η δηλητηρίαση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου προτείνει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων

Πρόταση για καθολική αποχή των δικηγόρων στις 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης του νέου δικαστικού έτους, εισηγείται στους Δικηγορικού Συλλόγους της Ελλάδας η Ολομέλεια των προέδρων τ...

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην Εγνατία Οδό - Στο νοσοκομείο οι τραυματίες (Βίντεο και φωτογραφίες)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματίες σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό κοντά στα διόδια της Σιάτιστας στην Κοζάνη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, λίγο πριν τις...

Φόρτωση άρθρων...