Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Παλαιό Φάληρο: Σύγκρουση αυτοκινήτου με συρμό του Τραμ – Ένας νεκρός (Video&Photos)

Το αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς, έναν άνδρα και μια γυναίκα, η οποία έχασε την ζωή της. Το ΙΧ «καρφώθηκε» στο Τραμ που ήταν σε κίνηση.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο, έπειτα από σύγκρουση συρμού του Τραμ με αυτοκίνητο. Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι κοντά στη στάση «Εδέμ» στο Παλαιό Φάληρο.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς, έναν 60χρονο άνδρα και μια 50χρονη γυναίκα, η οποία έχασε την ζωή της. Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στο Τραμ που ήταν σε κίνηση.

Στο πεζοδρόμιο αλλά και στη στάση του Τραμ υπήρχαν και άλλοι πεζοί οι οποίοι πανικόβλητοι προσπαθούσαν να αποφύγουν το αυτοκίνητο. 

Προς το παρόν παραμένει άγνωστη η αιτία που ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ κινούνταν κανονικά στη δεξιά λωρίδα της Ποσειδώνος έχασε τον έλεγχο. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 45 ετών που μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο αλλά για προληπτικούς λόγους. Η τροχαία διενεργεί προανάκριση. 

Λόγω του δυστυχήματος έγιναν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του Γραμ. Στη Γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών-Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας-Πικροδάφνη και Αγία Τριάδα-Μπάτης.

Παλαιό Φάληρο: Σύγκρουση αυτοκινήτου με συρμό του Τραμ
Παλαιό Φάληρο: Σύγκρουση αυτοκινήτου με συρμό του Τραμ
Παλαιό Φάληρο: Σύγκρουση αυτοκινήτου με συρμό του Τραμ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευλογιά πιθήκων: Έξι εμβολιαστικά κέντρα στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της νόσου

Έξι εμβολιαστικά κέντρα έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα για την ευρύτερη γεωγραφική κάλυψη των αναγκών εμβολιασμού έναντι της νόσου Mpox. Ο εμβολιασμός έναντι του ιού mpox δεν αφ...

Διοικήτρια ΕΟΠΥΥ: Έτσι «ξεσκεπάστηκε» το κύκλωμα με τις εικονικές συνταγογραφήσεις

Δικαστικώς θα κινηθεί η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και για τη διασφάλιση των συμφερόντων του, με αφορμή την απάτη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενώ ανεξάρτητα με την αποστολή των υποθ...

Αποκαλυπτικοί διάλογοι φαρμακοποιών- γιατρών για τις παράνομες συνταγές - Πώς στήθηκε η απάτη

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα δύο κυκλώματα παράνομων συνταγογραφήσεων που είχαν προκαλέσει ζημία 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στον ...

Φόρτωση άρθρων...