Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο Παλαιό Φάληρο, έπειτα από σύγκρουση συρμού του Τραμ με αυτοκίνητο. Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι κοντά στη στάση «Εδέμ» στο Παλαιό Φάληρο.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς, έναν 60χρονο άνδρα και μια 50χρονη γυναίκα, η οποία έχασε την ζωή της. Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στο Τραμ που ήταν σε κίνηση.

Στο πεζοδρόμιο αλλά και στη στάση του Τραμ υπήρχαν και άλλοι πεζοί οι οποίοι πανικόβλητοι προσπαθούσαν να αποφύγουν το αυτοκίνητο. 

Προς το παρόν παραμένει άγνωστη η αιτία που ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ κινούνταν κανονικά στη δεξιά λωρίδα της Ποσειδώνος έχασε τον έλεγχο. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 45 ετών που μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο αλλά για προληπτικούς λόγους. Η τροχαία διενεργεί προανάκριση. 

Λόγω του δυστυχήματος έγιναν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του Γραμ. Στη Γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών-Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας-Πικροδάφνη και Αγία Τριάδα-Μπάτης.