Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Παραδόθηκε ο 39χρονος που δολοφόνησε τη 75χρονη νονά του στο Βόλο

Ελλάδα
Tags: Βόλος

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο δολοφόνος της άτυχης 75χρονης, ο οποίος φέρεται ότι παρουσιάστηκε οικειοθελώς λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ο μακελάρης βαφτισιμιός δεν κάλεσε δικηγόρο για να τον συνοδεύσει και εμφανίστηκε μόνος του στον σκοπό του κτιρίου, ο οποίος ειδοποίησε τους συναδέλφους του της Ασφάλειας που τον παρέλαβαν και τον οδήγησαν στα γραφεία τους για να του πάρουν προανακριτική απολογία.

Σε αυτήν, ο 39χρονος αναμένεται να εξηγήσει με λεπτομέρειες πώς διέπραξε την δολοφονία της άτυχης νονάς του με 42 μαχαιριές, αλλά και αν πράγματι την σκότωσε επειδή η ευκατάστατη ηλικιωμένη αρνήθηκε να του δώσει 2.000 ευρώ. Εξήγηση αναμένεται να δώσει και για το αν έκλεψε χρήματα από το σπίτι της, όπου κοιμόταν ο 45χρονος γιος της που αντιμετωπίζει νοητική υστέρηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 11.500 ευρώ σε άνδρα για φωτιά σε αλσύλλιο στην Αθήνα

Συνολικά 29 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τις οποίες οι 27 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους σ...

Αποκαλυπτικοί διάλογοι φαρμακοποιών- γιατρών για τις παράνομες συνταγές - Πώς στήθηκε η απάτη

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα δύο κυκλώματα παράνομων συνταγογραφήσεων που είχαν προκαλέσει ζημία 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στον ...

Φόρτωση άρθρων...