Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Επιχείρηση Πινόκιο στην Υγεία – Υπουργός Φανφάρας ο Πολάκης

Ελλάδα

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Με αφορμή το νοσοκομείο Κιλκίς, που όπως καταγγέλλει «βρίσκεται σε πορεία υποβάθμισης και αδιαφορίας», η Χαρίλαου Τρικούπη κάνει λόγο για πολύμηνη επιχείρηση «Πινόκιο στην Υγεία».

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι το νοσοκομείο Κιλκίς, είχε παραδοθεί από την προηγούμενη διοίκηση με καινούργια χειρουργική πτέρυγα, νέα μαγειρεία και ανανεωμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Ωστόσο, εν μέσω της προσφυγικής κρίσης, «το νοσοκομείο είδε τον προϋπολογισμό του να μειώνεται από την συγκυβέρνηση κατά 1.000.000 ευρώ και παράλληλα τον προϋπολογισμό του προγράμματος προμηθειών κατά 600.000 ευρώ!».

Αντί να στηριχθούν τα ακριτικά νοσοκομεία του Κιλκίς και της Γουμένισσας ώστε να αντεπεξέλθουν στην πολύ αυξημένη ροή των ασθενών, «ο υπουργός της φανφάρας τα υποβαθμίζει και τους κόβει τα λεφτά» λέει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη για τον Παύλο Πολάκη.

Καταλήγοντας το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «αντί υπεύθυνου σχεδιασμού θα υπόσχονται εικονικές αυξήσεις των κοινωνικών δαπανών ενώ κόβουν κι άλλα χρήματα από την Υγεία τόσο θα διαμορφώνονται οι συνθήκες για υγειονομικές βόμβες που πλέον δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με ύβρεις και επικοινωνιακές φούσκες από τον ωσεί παρόντα κ. Ξανθό και τον τους πάντες απειλώντα κ. Πολάκη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διαμαντοπούλου: Μερικοί θέλουν στο ΠΑΣΟΚ ένα μοντέλο νέου ΣΥΡΙΖΑ, το απορρίπτω απολύτως

Στο διακύβευμα της κάλπης του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος, Άννα Διαμαντοπούλου. Η πρώην υπουργός άφησε αιχμές κατά των συνυποψηφίων της, αναφέροντας ότι...

Πάτρα: Παρασημοφορημένος πρώην αστυνομικός εξαπάτησε ηλικιωμένη - Της απέσπασε 40.000 ευρώ

Σε υπόθεση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης εμπλέκεται παρασημοφορεμένος πρώην αστυνομικός στην Πάτρα. Μετά από έρευνα της Ασφάλειας Πατρών για την εξιχνίαση απάτης σε βάρος μίας ηλικιω...

Φωτιά στη Σάμο (Videos)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε καλαμιές στο Ποτοκάκι της Σάμου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή. Για την κατάσβεση της φωτιάς...

Φόρτωση άρθρων...