Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Πειραιάς: Συνελήφθη 16χρονη που τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο 19χρονη έξω από κέντρο διασκέδασης

Ελλάδα

Μία 16χρονη που επιτέθηκε και τραυμάτισε μια 19χρονη, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι του Πειραιά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά. 

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου συνελήφθη και ένας 20χρονος, κατηγορούμενος για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε από την 16χρονη.

Συγκεκριμένα, η 16χρονη, συνοδευόμενη από 20χρονο, βρίσκονταν έξω από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης και επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο τραυματίζοντας την 19χρονη ημεδαπή, που βρισκόταν στο ίδιο σημείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος μάζεψε το αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο είχε πέσει στο έδαφος και μαζί με την 16χρονη διέφυγαν, εγκαταλείποντας το θύμα τραυματισμένο. Η 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Αστυνομικοί που επιλήφθηκαν της έρευνας, έπειτα από συνδυαστική αξιολόγηση πληροφοριών και αποδεικτικών στοιχείων, ταυτοποίησαν και εντόπισαν τους κατηγορούμενους τις επόμενες ώρες. 

Ακόμα, συνελήφθη ο γονέας της 16χρονης για την παραμέληση της εποπτείας της. Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της επίθεσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρδαλιάς και Τζιτζικώστας μαζί στη ΔΕΘ

Συζήτησαν σε θερμό κλίμα για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και τις επικείμενες θεσμικές αλλαγές που προωθεί η νέα «Χάρτα» Αυτοδιοίκησης της κυβέρνησης

Ηράκλειο: Βιασμό από τον 25χρονο πατριό της κατήγγειλε μια 13χρονη - Συνελήφθη και η μητέρα

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλει ότι έζησε μία ανήλικη κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον 25χρονο πατριό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, το ανήλικο κορίτσι πέρασε τ...

Φόρτωση άρθρων...