Στη σύλληψη ενός 34χρονου περιπτερά προχώρησαν αστυνομικοί στον Πειραιά για ασέλγεια σε βάρος μίας ανήλικης. Συγκεκριμένα, συνελήφθη στον Πειραιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το απόγευμα της Τετάρτης, 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για βιασμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος εργαζόταν ως υπάλληλος σε περίπτερο και με το πρόσχημα ότι ανήλικο κορίτσι που προέβη στην αγορά ροφήματος, έκλεψε κάποιο αντικείμενο, την εξανάγκασε σε σωματικό έλεγχο με θωπείες σε ευαίσθητα μέρη του σώματός της, εξωτερικά και εσωτερικά του περιπτέρου.

Ο κατηγορούμενος, επικαλούμενος την κλοπή προϊόντος από την ανήλικη, διενήργησε σωματικό έλεγχο, αγγίζοντάς την επάνω από τα ενδύματά της.

Στη συνέχεια, τραβώντας την από το χέρι, την οδήγησε στο εσωτερικό του περιπτέρου, όπου προέβη σε θωπείες εσωτερικά των ενδυμάτων της, βάζοντας το χέρι του στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων, των οπισθίων και του στήθους της, παρά τις εκκλήσεις της ανήλικης να την αφήσει να φύγει.

Η μητέρα της ανήλικης, έχοντας ανησυχήσει από την αργοπορία της, κατευθύνθηκε προς το περίπτερο και εντόπισε την ανήλικη πλησίον της οικίας να κλαίει. Οι πράξεις καταγγέλθηκαν στην αστυνομία, βραδινές ώρες της Τρίτης, από τη μητέρα της ανήλικης.

Ειδικότερα, από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης των χώρων του περιπτέρου κατασχέθηκε το βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο απεικονίζεται μέρος των καταγγελλομένων πράξεων.

Το κορίτσι εξετάστηκε ως μάρτυρας, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην έδρα του Αυτοτελούς Γραφείου Ανηλίκων Θυμάτων Πειραιά, με τη συνδρομή ψυχολόγου και παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική της εξέταση, η οποία και πραγματοποιήθηκε αυθημερόν.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Πειραιά ως προς τις καταγγελλόμενες πράξεις και την απαγγελία της αποδιδόμενης κατηγορίας.