Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Περιπέτεια στον αέρα: Μεθυσμένος ταραξίας συνελήφθη σε πτήση από Βερολίνο προς Ηράκλειο

Ελλάδα

Αναστάτωση προκλήθηκε το Σάββατο σε πτήση τσάρτερ της AirBerlin, που εκτελούσε δρομολόγιο από το Βερολίνο προς το Ηράκλειο, όταν ένας εκ των επιβατών, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ, σηκώθηκε από τη θέση του και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει, μιλώντας γερμανικά, και να χειρονομεί.

Το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία, δεδομένων των τρομοκρατικών επιθέσεων των τελευταίων ημέρων.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ένας άνδρας που μέχρι εκείνη τη στιγμή φαίνονταν ως κανονικός επιβάτης, σηκώθηκε και με γρήγορες αλλά και «επαγγελματικές» κινήσεις, ακινητοποίησε τον επιβάτη, τον έριξε στο πάτωμα του αεροσκάφους και του πέρασε χειροπέδες.

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου, ο άνδρας που συνέλαβε τον ταραξία ήταν αστυνομικός που ταξίδευε για διακοπές στην Κρήτη. Ωστόσο, το γεγονός ότι είχε μαζί του χειροπέδες δημιουργεί ερωτήματα και αφήνει υπόνοιες ότι αστυνομικοί με προκάλυψη ταξιδιώτη, βρίσκονται εντός πτήσεων εξωτερικού και εσωτερικού.

Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε, τον ταραξία παρέλαβαν αστυνομικοί του αεροδρομίου. Ωστόσο, ο άνδρας δεν κρατήθηκε, αφού δεν υποβλήθηκε μήνυση εναντίον του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αγρίνιο: Ρομά συνελήφθη επειδή έκανε κατάληψη σε σχολείο και απείλησε τον διευθυντή

Στη σύλληψη ενός 15χρονου Ρομά και της μητέρας του προχώρησαν αστυνομικοί στο Αγρίνιο καθώς ο ανήλικος μαζί με άλλα άτομα έκανε κατάληψη στο 3ο Γυμνάσιο της πόλης. Σύμφωνα με πλ...

Κολωνός: Βίντεο από τους πυροβολισμούς με στόχο 25χρονο - Έντρομοι κάτοικοι έτρεχαν να βρουν καταφύγιο

Σε βίντεο έχουν καταγραφεί η ένοπλη επίθεση που δέχθηκε ένας 25χρονος στην πλατεία Πέτρουλα στον Κολωνό το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Στο βίντεο φαίνεται ο κόσμος να τρέχει ...

Φόρτωση άρθρων...