Έφυγε από τη ζωή ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος από τις 28 Σεπτεμβρίου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί από τον Ιερό Ναό Φανερωμένης στο Αίγιο, ενώ η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Ροδοδάφνη Αιγίου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αιγιαλείας:

«Με οδύνη, θλίψη και συντριβή, αποχαιρετούμε τον Άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Καλογερόπουλο ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα την 11η Οκτωβρίου 2024, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Αποχαιρετούμε τον πρώτο δημότη της πόλης μας. Τον άνθρωπο που οραματίστηκε, που αγωνίστηκε, που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τον τόπο μας. Τον άνθρωπο που πριν από έναν χρόνο ακριβώς πανηγύρισε την πρώτη φορά που εκλέχθηκε Δήμαρχος στην Αιγιάλεια, για δεύτερη συνεχή θητεία. Αποχαιρετούμε τον δικό μας Δημήτρη Καλογερόπουλο».

Συλλυπητήρια δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη

Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετώ τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας.

Αποχαιρετώ έναν έντιμο άνθρωπο, ένα συνεπή αγωνιστή της Δημοκρατικής Παράταξης, ένα φίλο και συνοδοιπόρο.

Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης τιμώντας με το ήθος και τον δυναμισμό του το ΠΑΣΟΚ. Άνοιξε πρωτοπόρους δρόμους στο αυτοδιοικητικό κίνημα και υπηρέτησε με αφοσίωση τους συντοπίτες του ως δήμαρχος Αιγιαλείας.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Συλλυπητήριο μήνυμα ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τον θάνατο του Δημήτρη Καλογερόπουλου

 

Με θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Δημοκράτης και προοδευτικός, βρισκόταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή των αγώνων του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα με αξιομνημόνευτη προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με γνώμονα  το καλό του τόπου που ανιδιοτελώς αγαπούσε, υπηρέτησε επί σειρά ετών με ήθος και αίσθημα ευθύνης τους δημότες του και μπήκε με αυταπάρνηση σε όλες τις αυτοδιοικητικές μάχες.

Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο και η παρακαταθήκη του μοναδική.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.