Παρασκευή
04 Οκτωβρίου 2024

Πέθανε σε ηλικία 44 ετών ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου

Ελλάδα

Tην τελευταία του πνοή σε ηλικία 44 ετών άφησε ο γνωστός επιχειρηματίας από την Καλαμάτα, Χρήστος Παπαδημητρίου, ο οποίος έδινε το τελευταίο διάστημα γενναία μάχη για τη ζωή του.

Αποτέλεσε την τρίτη γενιά στην εταιρεία «Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ.», γνωστή από τα προϊόντα «Kalamata Papadimitriou» και με σημαντική τυποποιητική και εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο του ελαιόλαδου, του μπαλσάμικου, της μουστάρδας και άλλων προϊόντων τροφίμων, έχοντας αφήσει τη σφραγίδα του στην εταιρεία με τις καινοτομίες που είχε εισάγει.

Ήταν παντρεμένος με την Σεβαστή Σκούλικα και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Νικόλα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καρπενήσι: Στο νοσοκομείο 30 φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου από τροφική δηλητηρίαση

Εφιαλτική ήταν η επίσκεψη στο Καρπενήσι για 30 φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι πήγαν για ένα συνέδριο και κατέληξαν στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση. ...

Προκλητική ανάρτηση της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδος για τον θάνατο του Ίωνα Καρούση - Έγραψαν «δεν ήταν αθώος πολίτης»

Με μια προκλητική ανάρτηση στα social media αναφέρθηκε στον θάνατο του Έλληνα στο Ισραήλ, του Ίωνα Καρούση, η Παλαιστινιακή Κοινότητα της Ελλάδας. «Ο Ίωνας δεν ήταν αθώος πολίτη...

Φόρτωση άρθρων...