Σαββάτο
12 Οκτωβρίου 2024

Πιτσιλής για το κύκλωμα των εφοριακών στην Κέρκυρα: Αυτά τα φαινόμενα δεν έχουν θέση στην ΑΑΔΕ

Ελλάδα

«Υπέπεσαν στην αντίληψή μας πληροφορίες, ότι υπάρχουν ενδείξεις για τη λειτουργία ενός κυκλώματος στην Κέρκυρα. Η διαφθορά δεν έχει τον παραμικρό χώρο στην ΑΑΔΕ. Αμέσως απευθυνθήκαμε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας για να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση και να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης», ανέφερε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Καλημέρα» με τη Φαίη Μαυραγάνη, ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, με αφορμή την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης εφοριακών που εκβίαζε επιχειρηματίες στην Κέρκυρα.

«Ο δρόμος της δικαιοσύνης θα συνεχίσει να είναι ο μόνος δρόμος που θα ακολουθούμε για κάθε τέτοιο φαινόμενο. Αυτά τα φαινόμενα δεν έχουν θέση στην ΑΑΔΕ. Αμαυρώνουν και την εικόνα των στελεχών της αρχής που κάνουν με εντιμότητα τη δουλειά τους για να εξυπηρετήσουν τον πολίτη και να προστατέψουν το δημόσιο συμφέρον», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν οι συλληφθέντες θα απομακρυνθούν από την ΑΑΔΕ, ο κ. Πιτσιλής τόνισε ότι «θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στο ΑΠΘ μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών - Έξι προσαγωγές

Επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 12/10 στο ΑΠΘ, όταν αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από το ίδρυμα, δέχτηκαν επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων. Συγκεκριμέν...

«Μη μας πιάσουν όπως στη Χαλκίδα» – Πώς δρούσε το κύκλωμα των εφοριακών στην Κέρκυρα

Μετά την υπόθεση της Χαλκίδας, οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ εξάρθρωσαν μια ακόμη εγκληματική οργάνωση, αυτή την φορά στην Κέρκυρα. Για τουλάχιστον πέντε μήνες τα πέντε μέλη του κυκλώματο...

Φόρτωση άρθρων...