Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

Ποια είναι η «εξαφανισμένη» 4η επιβάτης στο σκάφος του 77χρονου

Ελλάδα

Εννέα ημέρες μετά το ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ενα 5χρονο κορίτσι, φαίνεται ότι εμφανίστηκε η τέταρτη επιβάτης του σκάφους με χειριστή τον 77χρονο Θρασύβουλο Λαζαρίδη.

Πρόκειται για την 65χρονη Θεοδότη Καρακάση, η οποία ακόμα δεν έχει καταθέσει για την υπόθεση που εχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η 65χρονη αναμένεται να καταθέσει σήμερα, Πέμπτη, ή αύριο, Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Έθνος.

Η ίδια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, υποστηρίζει ότι δεν προσήλθε για κατάθεση γιατί βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον εμβολισμό του τουριστικού σκάφους απο το ταχύπλοο Duende.

Η Καρακάση φέρεται να είπε στους λιμενικούς ότι περίπου 2 ώρες μετά το ναυτικό δυστύχημα, στις 14:10 το μεσημέρι της Τρίτης 16 Αυγούστου πηρε το πρώτο πλοίο για Αθήνα, το «Άγιος Νεκτάριος», και έκτοτε, λέει, ότι κλείστηκε στο σπίτι της σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τρίκαλα: Νεκρός 51χρονος που έπεσε σε χαράδρα βάθους 100 μέτρων με το αυτοκίνητό του

Τραγικό δυστύχημα συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Ροπωτό του δήμου Πύλης Τρικάλων, στον οικισμό του χωριού, περνώντας τη γυρτή εκκλησία. Ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυ...

Φόρτωση άρθρων...