Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία των τριων ελληνικών ομάδων για τους αυριανούς επαναληπτικούς αγώνες για τα play offs του UEFA Europa League.

Πρώτος στους αγωνιστικούς χώρους θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός όπου στις 20.00 (ΟΤΕ SPORT 2HD) θα αντιμετωπίσει την Μπρόντμπι στη Δανία. Οι πράσινοι θα κληθούν να υπερασπιστούν το 3-0 του πρώτου ματς στο «Απ. Νικολαΐδης». Μία ώρα πριν τη σέντρα, τα κανάλια ΟΤΕSPORT, έχουν ετοιμάσει ειδική εκπομπή για τις τελευταίες λεπτομέρειες και τις ενδεκάδες. Μετά το τέλος του αγώνα, στο OTE SPORT 2HD θα υπάρχει η ανάλυση του ματς, δηλώσεις παικτών και προπονητών.

Στις 21.00 (Novasports 1HD), στο γήπεδο της Τούμπας Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Ντιναμό Τιφλίδας, στη ρεβάνς του 0-3 του πρώτου αγώνα. Από τις 19:30, στο Novasports1HD, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή, ο Δημήτρης Κανελλάκης, με εκλεκτούς καλεσμένους, θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα πριν την αναμέτρηση.

Τέλος, στις 21:45 (Novasports 2HD), από το Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αρούκα, με έπαθλο την είσοδο στους ομίλους του UEFA Europa League. Από τις 21:00, στο Novasports2HD, θα ξεκινήσει το pre game του παιχνιδιού. Στις 23:00 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD η εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή με το «τρίτο ημίχρονο» και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.