Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

Πώς συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Ιερά Οδό - Χωρίς κράνος ο οδηγός της μηχανής, προσπάθησε να αποφύγει τον πεζό που παρέσυρε

Ελλάδα

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν οδηγό μηχανής που παρέσυρε πεζό, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (22.9.2024) στην Ιερά Οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή με οδηγό έναν 36χρονο, κινούμενη επί της Λ. Κωνσταντινουπόλεως με κατεύθυνση από την οδό Χαμοστέρνας προς την Ιερά Οδό, παρέσυρε έναν 46χρονο πεζό, ο οποίος διέσχιζε το οδόστρωμα εκτός διάβασης πεζών και με αδιευκρίνιστη κατεύθυνση σε σχέση με την πορεία της μηχανής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στην προσπάθειά του να αποφύγει τον πεζό, γεγονός που έμελλε να αποβεί μοιραίο για τον ίδιο.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού της μηχανής, ο οποίος δεν φορούσε κράνος, και ο ελαφρύς τραυματισμός του πεζού. Ο οδηγός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ενώ ο πεζός στον «Αττικόν».

 

 

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος πραγματοποιεί η Τροχαία ενώ για τον θανόντα παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίθεση κατά αστυνομικών στη διάρκεια εφόδου σε καταυλισμό Ρομά - Τέσσερις τραυματίες, δύο συλλήψεις

Σφοδρή επίθεση με ξύλα, πέτρες και άλλα αντικείμενα δέχθηκε ομάδα ΟΠΚΕ που περιπολεί στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου και μετέβη σε οικία στον καταυλισμό Ρομά για διατάραξη κοινής ησυχίας. ...

Νέος σεισμός 4,6 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος

Έντονη είναι η σεισμική δραστηριότητα τις τελευταίες ώρες στο Άγιο Όρος, με τον πιο ισχυρό από αυτούς να καταγράφεται στις 12:50 και να είναι της τάξης των 4,6 Ρίχτερ.

Παγκόσμια Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο: Αυτοί οι δρόμοι θα είναι απροσπέλαστοι στο κέντρο της Αθήνας

Διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων θα πραγματοποιηθούν έως τις 22.00 στις παρακάτω οδούς στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της διεξαγωγής...

Φόρτωση άρθρων...