Τετάρτη
03 Ιουλίου 2024

Πρέβεζα: Πρώην δήμαρχος Πάργας ο 61χρονος ψαροντουφεκάς που εντοπίστηκε νεκρός

Ελλάδα

Νεκρός εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Δευτέρας ο 61χρονος που αγνοούνταν από το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Λούτσας Πρέβεζας. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τον πρώην Δήμαρχο Πάργας, Αθανάσιο Λιόλιο.

Τη σορό του 61χρονου εντόπισε το Λιμενικό σε βραχώδες σημείο κατά την διάρκεια των ερευνών στην περιοχή, σύμφωνα με το epiruspost.

Ο άτυχος άνδρας είχε βουτήξει για ψαροντούφεκο και από την ώρα εκείνη τα ίχνη του είχαν χαθεί. Οι συγγενείς του ανησύχησαν όταν καθυστέρησε να επιστρέψει και ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ομάδες του Λιμενικού και της Αστυνομίας κινητοποιήθηκαν για την αναζήτησή του, εντοπίζοντας αρχικά το αυτοκίνητό του κοντά στις πρώην κατασκηνώσεις στην περιοχή της Λούτσας, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προκύψουν από τη νεκροψία - νεκροτομή. Ο Αθανάσιος Λιόλιος ήταν ο πρώτος δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Πάργας. Είχε εκλεγεί το 2010 και είχε παραμείνει στο αξίωμα ως το 2014.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλκιδική: Πρόστιμο 20.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου που χρησιμοποιούσε παπαγάλους ως «κράχτες»

Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής επειδή, όπως αποκάλυψε η φιλοζωική οργάνωση Animal Rescue and Defence Squad, χρησιμοποιούσε ω...

Θεσσαλονίκη: Η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή των δύο κατηγορούμενων για τον θάνατο 28 ηλικιωμένων σε οίκο ευγηρίας

Την απαλλαγή των δύο υπευθύνων της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη, όπου τον Αύγουστο του 2020 εκδηλώθηκε συρροή κρουσμάτων της Covid-19, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή...

Φόρτωση άρθρων...