Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Απόστολος Λύτρας – Γιατί κρίθηκε ύποπτος φυγής

Ελλάδα

Το δρόμο για τη φυλακή, και συγκεκριμένα για τις φυλακές Κορυδαλλού, πήρε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μετά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε χθες σε βάρος του. Ο κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, φορώντας χειροπέδες, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα με περιπολικό λίγο πριν τις 11:00 το πρωί. Στο πλευρό του συνεργάτες του, οι οποίοι βρέθηκαν μαζί του στον εισαγγελέα.

Οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν όταν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές, χθες, προχώρησαν στην άρση των περιοριστικών μέτρων που του είχαν επιβληθεί μετά την απολογία του για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας και την αντικατάσταση τους με προσωρινή κράτηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε γιατί κρίθηκε ότι ο κατηγορούμενος ποινικολόγος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί αλλά και γιατί θεωρήθηκε ύποπτος φυγής. Και αυτό γιατί η αστυνομία ενημέρωσε ότι ενώ τον αναζητούσε, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύζυγος του στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

Όταν έγινε γνωστή η έκδοση του εντάλματος, ο Απόστολος Λύτρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αποκαλυπτικοί διάλογοι φαρμακοποιών- γιατρών για τις παράνομες συνταγές - Πώς στήθηκε η απάτη

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα δύο κυκλώματα παράνομων συνταγογραφήσεων που είχαν προκαλέσει ζημία 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στον ...

Διοικήτρια ΕΟΠΥΥ: Έτσι «ξεσκεπάστηκε» το κύκλωμα με τις εικονικές συνταγογραφήσεις

Δικαστικώς θα κινηθεί η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και για τη διασφάλιση των συμφερόντων του, με αφορμή την απάτη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενώ ανεξάρτητα με την αποστολή των υποθ...

Φόρτωση άρθρων...