Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Προσωρινή διακοπή του Taxis την Πέμπτη 18 Αυγούστου

Ελλάδα

Ενόψει της έναρξης των εργασιών για την εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ 2016, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ενημερώνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων:

α. Η υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) έτους 2016 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 18 Αυγούστου, στις 08:00 π.μ., και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης- ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ 2016 και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων ΕΝΦΙΑ 2016.

β. Οι εφαρμογές Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (Φ.Ε.Φ.Π. - Ε1), καθώς και η υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) 2017, δεν θα είναι διαθέσιμες την ίδια ημέρα, μεταξύ 08:00 και 12:00.

γ. Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α., υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010-2015), θα είναι διαθέσιμες κανονικά, καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μέχρι το τέλος του χρόνου τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια: Οι προϋποθέσεις για πιο δίκαιες χρεώσεις

Μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένονται τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, που θα προσφέρουν τη δυνατότητα μείωσης του ενεργειακού κόστους, καθώς η χρέωση δεν θα γίνετα...

Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε πάνε ταμείο ΕΦΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο - Οι ημερομηνίες πληρωμής

Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η πληρωμή για τις συντάξεις Οκτωβρίου. Οι συντάξεις Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμες για ανάληψη από την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα. Δηλαδή από την ...

Φόρτωση άρθρων...