Σαββάτο
21 Σεπτεμβρίου 2024

Πύργος: 13χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για ξυλοδαρμό

Ελλάδα

Την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της, κατήγγειλε ένα κορίτσι μόλις 13 ετών, σημαίνοντας συναγερμό στις αρμόδιες Αρχές, στον Πύργο.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η καταγγελία έγινε στις 27 Αυγούστου, όταν το «Χαμόγελο του Παιδιού» ειδοποίησε την αστυνομία ότι στο παράρτημά της βρισκόταν η 13χρονη, που έκανε την καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας.

«Έχει κακοποιητική συμπεριφορά από τότε που ήμουν 8 ετών. Με βρίζει και με απειλεί. Πριν από λίγες ημέρες με χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και εγώ λιποθύμησα».

Σημειώνεται πως ο πατέρας είναι αυτός που έχει την επιμέλεια των παιδιών ενώ αμέσως μετά τις αποκαλύψεις του κοριτσιού ενημερώθηκε ο Αντεισαγγελέας Υπηρεσίας Ανηλίκων ο οποίος και έδωσε εντολή για προστατευτική φύλαξη του παιδιού ενώ διατάχθηκε και άμεση κοινωνική έρευνα.

Η υπόθεση είναι μία από τις δεκάδες υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας που καταγράφονται καθημερινά σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στη Σάμο (Videos)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε καλαμιές στο Ποτοκάκι της Σάμου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή. Για την κατάσβεση της φωτιάς...

Φόρτωση άρθρων...