Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Βελτιωμένη εικόνα στις δύο φωτιές στην Εύβοια (Photos)

Ελλάδα

Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς σε χαράδρα ανάμεσα στο χωριό Ζάρακες και τον Αλμυροπόταμο Ευβοίας, ενώ δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο στα Μεσοχώρια. 

Λίγο πριν τις 8 το πρωί εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή Μεσοχώρια ενώ περίπου μισή ώρα αργότερα ξέσπασε πυρκαγιά στους Ζάρακες.

Η δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε στο χωριό Τσακαίους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε πάνω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ στον κόμβο των Ραπταίων.

Για τις δυο φωτιές που ξέσπασαν εντός δασικής έκτασης στις περιοχές Μεσοχώρια και Ζάρακες κινητοποιήθηκαν 56 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 4ης ΕΜΟΔΕ, 21 οχήματα, 8 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Συνδρομή από υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

Πύρινα μέτωπα στην Εύβοια

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διοικήτρια ΕΟΠΥΥ: Έτσι «ξεσκεπάστηκε» το κύκλωμα με τις εικονικές συνταγογραφήσεις

Δικαστικώς θα κινηθεί η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και για τη διασφάλιση των συμφερόντων του, με αφορμή την απάτη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενώ ανεξάρτητα με την αποστολή των υποθ...

Τροχαίο στην Εύβοια: Σύγκρουση τριών ΙΧ (Photos)

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας 16/9 στον δρόμο Χαλκίδας – Βασιλικού στην διασταύρωση των cart με αποτέλεσμα να συγκρουστούν 3 οχήματα και το ένα εξ’ αυ...

Φόρτωση άρθρων...