Σαββάτο
29 Ιουνίου 2024

Σε ύφεση η φωτιά σε κτίριο στο Μοσχάτο (Photos)

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην περιοχή. Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Ελλάδα

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο με παρακείμενους αποθηκευτικούς χώρους στην οδό Κεφαλληνίας στο Μοσχάτο.

Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Νωρίτερα, η περιοχή καλύφθηκε από καπνούς με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική. Από το «112» εστάλη μήνυμα στους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, άρθηκαν οι εκτροπές κυκλοφορίας των οχημάτων που είχαν εφαρμοστεί, λόγω της φωτιάς.

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε αποθήκη επί της οδού Κεφαλληνίας στο Μοσχάτο. Στο σημείο έχουν σπεύσει 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους. Η περιοχή έχει καλυφθεί από καπνούς με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική. Εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα. Λόγω της φωτιάς διενεργούνται εκτροπές στις συμβολές των οδών: Κοραή και Καποδιστρίου και Κοραή και Πλάτωνος.

 

Πυρκαγιά σε κτίριο στο Μοσχάτο
Πυρκαγιά σε κτίριο στο Μοσχάτο

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...