Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Θρίλερ στο Ρέθυμνο: 22χρονος κυκλοφορούσε οπλισμένος – Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας οι κινήσεις του

Ελλάδα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον 22χρονο, ο οποίος συνελήφθη καθώς κυκλοφορούσε οπλισμένος, στο Ρέθυμνο στην Κρήτη. Ο νεαρός έφερε πάνω του ένα πιστόλι και μία γεμάτη γεμιστήρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, πρόκειται για έναν Σομαλό, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Κένυα, έχει σουηδικό διαβατήριο και διαμένει Ισπανία.

Ο Σομαλός φέρεται να έφθασε στην Κρήτη στις 22 Ιουλίου μέσω Ηρακλείου. Αυτό είναι ένα στοιχείο που κατάφερε να εξακριβώσει η Αστυνομία, ωστόσο η όλη υπόθεση δεν αντιμετωπίζεται ως μία απλή περίπτωση οπλοφορίας.

Από την πρώτη στιγμή ο εντοπισμός και η σύλληψη του σήμανε «alert» καθώς υπήρχαν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που δεν μπορούσαν να προσπεραστούν.

Από την άλλη, οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας, αναφέρουν ότι και η στάση του 20χρονου είναι αρκετά αρνητική σε κάθε συνεργασία με τις Αρχές. Κατά συνέπεια δεν έχουν δοθεί ακόμα απαντήσεις για το ποιες είναι οι επαφές του στην Κρήτη, πού βρήκε το όπλο και τη γεμιστήρα και ποιος ήταν ο σκοπός του.

Ο 20χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Ρεθύμνου ως προς το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, ωστόσο οι έρευνες για την παρουσία του στο νησί, τις επαφές και τις κινήσεις του θα συνεχιστούν με ακόμα πιο εντατικό ρυθμό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θρίλερ με αγνοούμενο από την Κοζάνη - Πήγε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, στην Κωνσταντινούπολη, για τον εντοπισμό ενός Έλληνα, ηλικίας 78 ετών, από τα Σέρβια, ο οποίος φέρεται να έχει εξαφανιστεί από το απόγευμα της Πέμ...

Φόρτωση άρθρων...