Τετάρτη
25 Σεπτεμβρίου 2024

Ρόδος: Καταδίκη 5 ατόμων για τον θάνατο δύο Γαλλίδων σε πισίνα ξενοδοχείου

Ελλάδα

Ένοχοι για τον πνιγμό δύο νεαρών Γαλλίδων το 2019 σε ξενοδοχείο της Ρόδου κρίθηκαν πέντε άτομα. Στους κατηγορούμενους υπεβλήθη ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Ρόδου.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχτηκε στις 31 Ιουλίου 2019, όταν δύο αδελφές, 16 και 19 ετών, έχασαν τη ζωή τους μέσα σε πισίνα ξενοδοχείου.

Οι κατηγορούμενοι είναι ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου, ο διευθυντής, ο αντιπρόεδρος, η πρόεδρος και ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου, σύμφωνα τη η dimokratiki.

Οι δύο κοπέλες, Κάρλα και Αναϊς Τραορέ, πήγαν στην πισίνα του ξενοδοχείου μετά το μεσημεριανό γεύμα, όπου, λίγο μετά, αμφότερες βρέθηκαν νεκρές στον πάτο της. 

Σύμφωνα με όσα είχε πει η οικογένεια τότε, τα κορίτσια δεν γνώριζαν κολύμπι. Όπως έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας, μπήκαν στην πισίνα και προσπαθούσε η μία να σώσει την άλλη, όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν να πατήσουν στον πάτο της. Κατά το περιστατικό δεν ήταν εκεί οι γονείς τους που κατήγγειλαν πως έλειπε και ο ναυαγοσώστης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

24ωρη απεργία την Πέμπτη στον σιδηρόδρομο

Τροποποιήσεις και αναστολές θα υπάρξουν την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, στα δρομολόγια σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων και των Προαστιακών γραμμών λόγω της 24ωρης α...

Φόρτωση άρθρων...