Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Τραγωδία στην Ρόδο: Νεκρός 66χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε από βράχο

Ελλάδα

Νεκρός ανασύρθηκε μετά από επιχείρηση απεγκλωβισμού ένας 66χρονος εργάτης στην περιοχή «Προφήτης Ηλίας» στη Ρόδο. Ο 66χρονος καταπλακώθηκε από βράχο που αποκολλήθηκε, κατά τη διάρκεια εργασιών στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 66χρονος, πατέρας ενός παιδιού, εργαζόταν στο πρόγραμμα «Anti – Nero» για τον καθαρισμό δασικών δρόμων, προκειμένου να συμπληρώσει τα ένσημα για τη συνταξιοδότησή του. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας ακούμπησε στον βράχο για να ξεκουραστεί και αυτός αποκολλήθηκε καταπλακώνοντάς τον.

Στην περιοχή βρίσκονται διασώστες του ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία. Η σορός του θα μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου και στην συνέχεια στο νοσοκομείο της Ρόδου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: 67χρονη βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα - Είχε χάσει τα δύο παιδιά της σε τροχαίο

Oικογενειακό δράμα φαίνεται να κρύβεται πίσω από την τραγωδία με μια 67χρονη γυναίκα, που εκτυλίχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πάτρα, στον μόλο της Αγίου Νικολάου. Η άτυχη γ...

Ιωάννινα: Κατέληξε ο 19χρονος που είχε αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι της γιαγιάς του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 19χρονος που πριν από τρεις εβδομάδες είχε αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι της γιαγιάς στα Ιωάννινα. Ο 19χρονος είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»...

Φόρτωση άρθρων...