Τετάρτη
25 Σεπτεμβρίου 2024

Ρόδος: Νεκρός εντοπίστηκε ο Βρετανός τουρίστας που αγνοείτο από την Τετάρτη

Ελλάδα
Tags: Ρόδος

Νεκρός εντοπίστηκε χθες, Πέμπτη, το απόγευμα ο Βρετανός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί την Τετάρτη από παραλία της Ρόδου.

Ειδικότερα, τον 48χρονο εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Παραδείσι κάτοικος της περιοχής.

Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου του.

Το χρονικό

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο 48χρονος –ο οποίος έκανε διακοπές στη Ρόδο με συγγενικά του πρόσωπα– πήγε για κολύμπι με την ανιψιά του στην παραλία της Θεολόγου.

Η νεαρή ανιψιά του έφυγε νωρίτερα αφήνοντάς τον στην παραλία. Οταν αργότερα διαπίστωσε ότι είχε αργήσει να επιστρέψει, πήγε ξανά στην παραλία, δεν τον βρήκε και ειδοποίησε τις αρμόδιες Αρχές.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, δύο ιδιωτικά σκάφη, καθώς και από ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού από ξηράς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση της Αστυνομίας λόγω συγκέντρωσης ατόμων σε χώρο πρώην κατάληψης

Συγκέντρωση περίπου 50 αντιεξουσιαστών πραγματοποιήθηκε στην πρώην κατάληψη «Libertatia», η οποία βρίσκεται στη Λεωφόρο Στρατού στα ανατολικά της πόλης. Πληροφορίες αναφέρουν ότ...

Hμέρα αθλοπαιδιών αυτή η Παρασκευή στα σχολεία

Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στα σχολεία. Οι μαθητές ναι μεν θα πάνε στο σχολείο αλλά δεν θα κάνουν μάθημα. Και αυτό γιατί οι μαθητές εκείνη την ημ...

Φόρτωση άρθρων...