Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Ρόδος: Υπο έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ψίνθος

Ελλάδα
Tags: Ρόδος

Υπο έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στην περιοχή Ψίνθος στο νησί της Ρόδου, όπου είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε δασική έκταση. Η φωτιά έχει κινητοποιήσει σημαντικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες επιχειρούν αδιάκοπα για την κατάσβεσή της.

Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τα πρώτα σπίτια του οικισμού.

Συγκεκριμένα, στην επιχείρηση συμμετέχουν 32 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 11 οχήματα. Η αεροπυρόσβεση ενισχύθηκε με τη συμμετοχή τριών αεροσκαφών (Α/Φ) και ενός ελικοπτέρου (Ε/Π), τα οποία πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού για τον έλεγχο της φωτιάς και την αποτροπή της εξάπλωσής της.

Σύμμαχος των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων και οι καιρικές συνθήκες, καθώς στην περιοχή αυτή τη στιγμή πνέουν χαμηλοί άνεμοι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θρίλερ με αγνοούμενο από την Κοζάνη - Πήγε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, στην Κωνσταντινούπολη, για τον εντοπισμό ενός Έλληνα, ηλικίας 78 ετών, από τα Σέρβια, ο οποίος φέρεται να έχει εξαφανιστεί από το απόγευμα της Πέμ...

Ηράκλειο: Βιασμό από τον 25χρονο πατριό της κατήγγειλε μια 13χρονη - Συνελήφθη και η μητέρα

Εφιαλτικές στιγμές καταγγέλλει ότι έζησε μία ανήλικη κοπέλα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τον 25χρονο πατριό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, το ανήλικο κορίτσι πέρασε τ...

Φόρτωση άρθρων...