Σαββάτο
26 Οκτωβρίου 2024

Σάμος: Ναυάγησε λέμβος με μετανάστες

Ελλάδα

Ναυάγιο έγινε βορειοδυτικά της Σάμου, στην περιοχή του Αγίου Ισιδώρου, με το Λιμενικό να σπεύδει άμεσα στο σημείο για την παροχή βοήθειας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η λέμβος, στην οποία επέβαιναν πρόσφυγες και μετανάστες άρχισε να βυθίζεται σταδιακά, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο νερό.

Μέχρι τώρα, έχουν διασωθεί αρκετοί επιβαίνοντες, ωστόσο ο ακριβής αριθμός των ατόμων που βρισκόταν στη λέμβο παραμένει άγνωστος. Το Λιμενικό συνεχίζει τις επιχειρήσεις, ενώ αναμένονται περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση και την εξέλιξη των ερευνών.

Ακόμα, πως 200 μετανάστες που είχαν μεταφερθεί από τη Ρόδο στη Σάμο την περασμένη Πέμπτη, αναχώρησαν από το νησί με πλοίο της γραμμής για την ηπειρωτική Ελλάδα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αργολίδα: Πήγε να ανάψει κερί στον Άγιο Δημήτριο και γκρέμισε την μάντρα και την είσοδο της εκκλησίας

Μία γυναίκα αποφάσισε να ανάψει κερί στην εκκλησία ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου, αλλά κατέληξε να γκρεμίσει την μάντρα της εκκλησίας. Η οδηγός κατευθυνόταν με το αυτο...

Μια ντυπωσιακή… παρουσία στο λιμάνι του Πειραιά: Έδεσε για πρώτη φορά το κρουαζιερόπλοιο Scarlet Lady

Για πρώτη φορά στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε το κρουαζιερόπλοιο «Scarlet Lady». Ανήκει στην εταιρεία Virgin Voyages του Βρετανού μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον. Πρόκειται για το ...

Φόρτωση άρθρων...