Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Σήμερα στη Φρανκφούρτη η συνάντηση Μητσοτάκη - Ντράγκι

Ελλάδα

κ. Μητσοτάκης, για μειωμένα πλεονάσματα στο 2% με παράλληλη έμφαση στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και στόχο ανάπτυξη στο 4% του ΑΕΠ
Συνάντηση με τον επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, θα έχει σήμερα Τετάρτη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην έδρα της ευρωτράπεζας στη Φρανκφούρτη.

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η πρόταση την οποία έχει διατυπώσει ο κ. Μητσοτάκης, για μειωμένα πλεονάσματα στο 2% με παράλληλη έμφαση στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και στόχο ανάπτυξη στο 4% του ΑΕΠ.

Στη συνάντηση με τον Μάριο Ντράγκι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει την πρότασή του για μία διαφορετική συμφωνία της Ελλάδας με τους εταίρους που θα βασίζεται στο 4+2 αλλά και στην ανάγκη να γίνουν μια σειρά από διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί αναγκαία, για να βγει η χώρα από την κρίση, την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων ύψους 100 δισ. την επόμενη πενταετία και δηλώνει αισιόδοξος για τον συγκεκριμένο στόχο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Αστραπές» Ζαχαριάδη κατά Κασσελάκη: Ανέλαβε ένα κόμμα 18% και το έφτασε στο 8%

«Δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να εκπαραθυρωθεί ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά από αυτούς που θέλουν να αναταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει με τον κ. Κασσελάκη», επεσ...

Φόρτωση άρθρων...