Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Κρήτη: Τουρίστρια πέθανε σε φαράγγι στη Σητεία

Επιχείρηση διάσωσης μίας τουρίστριας από τη Γαλλία πραγματοποίησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο Λασίθι. Κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο φαράγγι των Χοχλιακιών στη Σητεία.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό τουρίστα που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας σήμερα στην Κρήτη.

Η γυναίκα κινούνταν ανάμεσα στις παραλίες Σχοινιάς και Καρούμες, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Το γεγονός έγινε αμέσως αντιληπτό από άλλους πεζοπόρους της ομάδας που ενημέρωσαν τις Αρχές γύρω στις 14:30, αναφέρει το Cretalive.

Η 70χρονη εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 400 μέτρων από την παραλία Καρούμες χωρίς τις αισθήσεις της. Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα καθώς και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να μεταφερθεί η σορός από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταφορά έγινε διά θαλάσσης. Εκτιμάται ότι η ηλικιωμένη τουρίστρια κατέρρευσε από παθολογικά αίτια. Στην περιοχή επικρατούσαν πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Το μεσημέρι της Τετάρτης στο φαράγγι των Μύλων στο Ρέθυμνο, ένας 70χρονος Γερμανός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην έξοδο του φαραγγιού. Η σορός του παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Σε νέο κλοιό κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί η χώρα μας τις επόμενες ημέρες καθώς έρχονται νέος γύρος βροχοπτώσεων που θα επηρεάσει τη χώρα μας. Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Γιά...

Μενίδι: Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τρένο να περνά από διάβαση με τις μπάρες ανοιχτές

Ακόμη ένα περιστατικό που καταδεικνύει τα θέματα ασφάλειας που συνεχίζονται να εγείρονται στον ελληνικό σιδηρόδρομο συνέβη στο Μενίδι. Το περιστατικό καταγράφεται σε βίντεο-ντοκ...

Φόρτωση άρθρων...