Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Σκότωσαν άλογο στην Εύβοια - Τι λέει ο ιδιοκτήτης του

Ελλάδα

Αντιμέτωπος με ένα τραγικό συμβάν ήρθε ιδιοκτήτης αλόγου όταν το εντόπισε το νεκρό αγαπημένο του ζώο με σκάγια στο σώμα του. Άμεσα ειδοποίησε τον κτηνίατρο και εκείνος με την σειρά του την αστυνομία όπου έσπευσαν άμεσα στο σημείο στην περιοχή Βαρελαίους στο Δήμο Καρύστου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline, το άλογο έφερε τρία σκάγια στο σώμα του, ενώ εντοπίστηκαν και πατημασιές από αγριογούρουνα στην περιοχή. Δεν αποκλείεται κυνηγοί να μπερδεύτηκαν μέσα στην νύχτα σκότωσαν κατά λάθος.

Ο ιδιοκτήτης του, την προηγούμενη ημέρα του τραγικού συμβάντος είχε πάει στο χωράφι του προκειμένου να το ταΐσει. Την επόμενη ημέρα που πήγε ξανά το εντόπισε νεκρό. Το άλογο ήταν χρόνια στην κατοχή του και κυκλοφορούσε ελεύθερο μέσα στο χωράφι, χωρίς ποτέ να έχει ενοχλήσει, ή να έχει δημιουργήσει πρόβλημα καθώς ήταν ιδιαίτερα φιλικό και ήσυχο.

Ο δήμος ενημερώθηκε και ήδη πραγματοποίησε την υγειονομική ταφή του άτυχου ζώου.

ΠΗΓΗ: eviaonline.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διάρρηξη και στο υπουργείο Οικονομικών – Άρπαξαν τρεις οθόνες υπολογιστών και μια... καφετιέρα

Μετά τις διαρρήξεις στα γραφεία του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και του υπουργείου Εργασίας, όπως έγινε γνωστό σήμερα Παρασκευή (20/9) διάρρηξη έγινε και στο υπου...

Φόρτωση άρθρων...