Παρασκευή
04 Οκτωβρίου 2024

Σκύρος: Πατέρας ασελγούσε στις δύο ανήλικες κόρες του

Ελλάδα

Μια σοκαριστική υπόθεση έχει κλονίσει την τοπική κοινωνία της Σκύρου, με έναν πατέρα να συλλαμβάνεται για ασέλγεια σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Action24, ο ίδιος ο πατέρας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε ότι πριν μερικές ημέρες είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της μικρότερής του κόρης στο αγρόκτημα της οικογένειας.

Μάλιστα λίγο μετά η μητέρα μαζί με την μεγαλύτερη κόρη της προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφεραν στις Αρχές ότι ο πατέρας ασέλγησε και στην δεύτερή του κόρη, πριν από έξι χρόνια, όταν ήταν 9 ετών.

Η υπόθεση έχει περάσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Χαλκίδας, ενώ έχουν κινηθεί ήδη οι νομικές διαδικασίες εναντίον του πατέρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προκλητική ανάρτηση της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδος για τον θάνατο του Ίωνα Καρούση - Έγραψαν «δεν ήταν αθώος πολίτης»

Με μια προκλητική ανάρτηση στα social media αναφέρθηκε στον θάνατο του Έλληνα στο Ισραήλ, του Ίωνα Καρούση, η Παλαιστινιακή Κοινότητα της Ελλάδας. «Ο Ίωνας δεν ήταν αθώος πολίτη...

Φόρτωση άρθρων...