Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Σοφία Βούλτεψη: Δεν πάει άσχημα ο εμβολιασμός στις δομές (βίντεο)

Ελλάδα

Στο πρόγραμμα εμβολιασμού στις προσφυγικές δομές της χώρας, αναφέρθηκε η υφυπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στο RISE TV (εκπομπή ΝΕΤ 24), στον Βασίλη Ταλαμάγκα. Η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι στις δομές έχει εμβολιαστεί περίπου το 30% των διαμενόντων, ενώ στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ πάνω από το 30%. Εκεί που δίνει έμφαση το υπουργείο -στα σχετικά προγράμματα για τους πρόσφυγες- είναι στον πληθυσμό κάτω των 12 ετών.

Από τις 38.000 ανθρώπους που βρίσκονται στις δομές οι 15.000 είναι παιδιά. Στη Ριτσώνα, για παράδειγμα, στα 2000 άτομα τα μισά περίπου είναι παιδιά και μάλιστα τα μισά από αυτά πολύ μικρά (στο καρότσι).

Επίσης έχουμε περίπου 3000 νοσήσαντες, είπε η κ. Βούλτεψη, οπότε αν αθροίσουμε τα νούμερα δεν πάνε άσχημα τα πράγματα από πλευράς εμβολιασμών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άλιμος: Αγνοείται 16χρονος κολυμβητής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στο Λιμενικό, μετά από την εξαφάνιση ενός 16χρονου κολυμβητή στην Μαρίνα Αλίμου. Πληροφορίες του Λιμενικού αναφέρουν ότι πρόκειται για έν...

Θεσσαλονίκη: Θύμα ξυλοδαρμού 15χρονος από συνομηλίκους του - Βιντεοσκοπούσαν την επίθεση

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος από ομάδα έξι συνομηλίκων του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με τους δράστες μάλιστα να βιντεοσκοπούν την επίθεση τους. Αφορμή της επίθεσης φέρεται...

Φόρτωση άρθρων...